Ideeën omzetten in beelden

WIE ZIJN WIJ

NMG Design Studio is onderdeel van NMG Productions, een media productie bedrijf wat gerund wordt door Niels en Yvonne Goudriaan. Yvonne heeft zich van kind af aan al bezig gehouden met ontwerpen, vormgeving en schilderen. Na jarenlang als webdesigner gewerkt te hebben, zowel bij British Telecom als bij Kodak Gallery, is zij in 2011 in het bedrijf van haar man gaan werken. Veel op pad met camera's, geluid en statieven. 

Maar na de geboorte van zoon Thijs werd het vele reizen en sjouwen met de video apparatuur niet meer handig. Vanuit de liefde voor wielersport en de connecties in het vrouwenwielrennen hebben zij vanuit NMG Productions het eerste wielerblad voor vrouwen opgericht: Feminin Magazine. In haar vorige banen had Yvonne al sporadisch wat DTP werk gedaan, maar de ervaring van het maken van een eigen blad heeft haar zoveel plezier gegeven, dat DTP werk pakte haar en heeft haar niet meer losgelaten. Helaas is het blad na 3 seizoenen gestopt, maar de liefde voor DTP is gebleven. 


Nu wil zij vanuit NMG Design Studio een helpende hand zijn op het gebied van print-design, web-design en branding in het algemeen.

"Mijn creativiteit zat er altijd al wel in denk ik. Mijn grootvader was kunstenaar en dat intrigeerde me. Ik ben zelf tijdens mijn studie gaan schilderen en heb dat lang gedaan. Inmiddels vind ik er de tijd niet meer voor als werkende mama van een prachtige zoon. Maar gelukkig kan ik in mijn werk mijn creatieve ei kwijt."

Yvonne Goudriaan-Dusol

©2019 NMG Design Studio is onderdeel van NMG Productions.