top of page

WEB DESIGN

Profysic Sportpodotherapie

Sportspecifieke onderzoeken en zolen

Profysic is ontstaan vanuit podotherapie Janssen, opgericht door Ingrid Janssen in 1995. Vanuit eigen interesse is zij zich op de actieve / sportende mensen gaan richten. Met de insteek 'omdat het er niet is, betekent niet dat het niet kan'  is zij sportspecifieke onderzoeken en zolen gaan ontwikkelen. 

Profysic ondersteunt mensen om hun (sport)doelen te realiseren. Hierbij is niet de blessure, maar de persoon en zijn/haar sport(doel) leidend in de behandeling. 'Een andere sport kiezen en/of stoppen met sporten' staat niet boven aan het lijstje.

Profysic Education

Vakinhoudelijke trainingen voor (Sport)Podo-, Cesar- en Fysiotherapeuten

Profysic education is ontstaan vanuit Profysic Sportpodotherapie. De vakinhoudelijke kennis en innovatie die opgedaan is binnen Profysic Sportpodotherapie wordt hier gedeeld. Profysic Education biedt vakinhoudelijke trainingen aan voor onder andere (sport)podo, Cesar- en fysiotherapeuten. Daarnaast verzorgen zij trainingen voor gebruikers van het Voxelcare systeem.

NMG Productions

Media - Design & Marketing

NMG Productions is een internationaal media bedrijf wat is voornamelijk richt op de wielersport. Zij verzorgen onder andere de officiële highlights en social media voor het overkoepelende wielerorgaan: UCI. Daarnaast staat NMG Productions bekend om spraakmakende documentaires. Zowel grote als kleine producties, NMG Productions pakt ze allemaal met evenveel passie aan.

Dusol Vastgoedonderhoud

Vastgoed in vertrouwde handen

Voor het al oude Helmondse bedrijf Dusol Vastgoedonderhoud verzorgt NMG Design Studio de marketing en communicatie op de website, social media en voor de interne nieuwsbrief. Het is een doorlopend proces van nieuwe projecten fotograferen, uploaded, nieuwsberichten plaatsen, social media verzorgen.

Scherp Marketing

Omdat het altijd scherper kan

Scherp Marketing realiseert commerciële- en brand doelstellingen op basis van slim uitgekiende marketing- en communicatie-strategieën.

Turkey to go

Gun jezelf een stressvrije kerst

Kasteel Kerckebosch in Zeist heeft tijdens de coronacrisis een kalkoen-afhaalservice in het leven geroepen. Een volledig bereide kalkoen met bijgerechten die thuis enkel opgewarmd hoeven te worden. Een stressvrij culinair hoogstandje voor de kerstdagen.

Schermafbeelding 2017-07-21 om 18.27.16.png

Gijs Giraf

Gijs Giraf is een grappig girafje met grote dromen. De website voor Gijs Giraf is gemaakt om meer te weten te komen over Gijs en om dit eerste boekje van illustrator Marijn Welten te verkopen. Het is een vrolijk voorlees-/prentenboekje voor peuters en kleuters.

De oorspronkelijke site bestaat helaas niet meer, er is wel een andere site van Gijs opgezet door Marijn (en verder aangepast door ons) voor het verzamelen van Gijs-knuffels voor het goede doel. Deze gratis site is

gijs-giraf.jimdofree.com.

bottom of page