PRINT DESIGN / DTP

Profysic Sportpodotherapie

Folders

Voor Profysic Sportpodotherapie in Eindhoven verzorgen wij de folders in hun eigen huisstijl. Na de rebranding van de praktijk waren de folders aan een rebranding toe. Van alle blessures die Profysic Sportpodotherapie behandelt, hebben wij een folder gemaakt met de bestaande informatie.

De gebruikte foto's op en in de folders zijn ook door ons gemaakt en bewerkt. Een fijne samenwerking met een mooie praktijk!

Feminin Magazine

Hét magazine voor de fietsende vrouw

In 2013 zijn wij ons prestigieuze project Feminin Magazine gestart: een prachtig glossy magazine voor alle vrouwen die van fietsen houden. Met prachtige foto's van gerenommeerde fotografen, interessante interviews en veel mooie verhalen van vrouwen in de wielersport.
Na 11 met veel passie gemaakte edities hebben we in 2016 met pijn in ons hart de laatste editie gepubliceerd.

Gijs Giraf

Kinderboek

In 2017 hebben wij voor een zeer getalenteerde illustrator dit leuke boekje vormgegeven. Marijn Welten tekende/schilderderde al jaren haar girafje Gijs en wilde die mooie tekeningen bundelen in een boekje. Wat een leuk project! Het is een heerlijk voorlees-/kijkboekje geworden voor peuters en kleuters over een klein girafje met grote dromen. Meer informatie over het boek en haar illustrator Marijn is te vinden op gijsgiraf.com (ook door ons gemaakt).

©2019 NMG Design Studio is onderdeel van NMG Productions.